lördagsmys

Japp, vi har bestämt oss.. Jokkmokk, here we come!
Jag betalar vilket pris som helst, för att få vara en hel familj.. på heltid... dessutom tror jag inte att priset i slutändan kommer bli så högt... Sen, blir det husköp i Piteå=)

Ska bli kul att prova på livet där uppe.. gå på barnvagnspromenader med Linnea, dricka kaffe o toksurra med Anna-Karin, få umgås med svärisarna, dricka vin med gamla och nya bekanta, ha nära till Salto, få hem Mikael om kvällarna.. Ja, det blir bra =)

Ska passa på o duscha, lilleman sover.. Mikael och Filippa är på bio. Maxmilian sover rätt kasst på nätterna nu.. intressant va? Hej, bloggtorka.

Watch out!


Kommentarer
Postat av: Ida

När flyttar ni? Jag vill ju gärna vara en av de du går på promis med och pratar strunt med när jag är hemma. NU i sommar tex, då ska jag vara mammaledig hela juni/juli!



När du känner att du har tid och ork så får du gärna komma på skolan så vi får se lilleman.

2010-01-30 @ 14:07:56
URL: http://idamarialarsson.wordpress.com
Postat av: Marina och Stefan

snyft!!!

2010-01-30 @ 18:25:28
URL: http://marina78.blogg.se/
Postat av: A-K

MEn så härligt! Jag blir så glad:)

2010-02-01 @ 09:33:20
Postat av: Mia

Ja hon är med dom några timmar varje vardag.. men nu har vi varit sjuka och nu är också dom det så ja är hemma med henne fulltid tills dom blir friska.

2010-02-01 @ 14:18:28
URL: http://miaaurora.blogg.se/
Postat av: Mia

Nä det finns det inte. Stefan väntar på fast och kan inte ta ut föräldraledigt förrns han har det (förhoppningsvis i mars) och ja blev erbjuden jobb i 3 mån, hade ju eg tänkt va hemma med Tove den här terminen men jobbet/pengar/få in en fot där och erfarenhet lockade också.. ja velade sjukt mycke under julen men bestämde mig tilslut för att prova och det funkar riktigt bra.

2010-02-01 @ 20:54:39
URL: http://miaaurora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0