läs...

Folk verkar vara glada att bloggen är uppe igen.. eller "folk och folk".. Med vissa kan man ju undra, hahaha..

Im a machine today.. Undra vart det kom ifrån? Jag har hunnit hur mycket som helst, och har nu skrivit 33 sidor på examensarbetet. Vilket inte är så bra. Det ska vara 30 sidor (enkelt radavstånd) och att jag skrivit 33 sidor i råmaterial betyder att jag i slutändan kommer vilja komma upp i 45 sidor. Inte bra, och inte tillåtet. Som vanligt så är inte mitt problem att kunna skriva ett stort arbete, utan snarare att begränsa mig. Men det hör ihop med resten av min personlighet så jag är väl inte så förvånad.
Jag ska skicka in råmaterialet till min handledare och sedan förbereda mig på en vecka av korrigering, revidering och strukturering... Lägga till, ta bort och ändra. Vad är väsentligt? Det är lätt att man flummar på för mycket och skriver typ "allt" som har med området att göra för man själv anser det som viktigt. Jag kommer förmodligen få kommenterat 3827 sidor där jag fått med saker som iofs är relevant, men kanske inte utifrån syftet och frågeställningarna. Det är bara be till gudarna att inte hela jävla syftet är fel liksom, då bryter jag ihop.

Som det ser ut nu så kommer jag klara det. Men det visste jag hela tiden, om man nu får vara självgod.

Det har handlats mkt på sistone. Kanske inte så bra, men jäääävligt roligt, eftersom jag typ nyss insett att jag ska ha bebis. Så det har blivit en hel del lundmyrkläder.. Går det motstå? Bebis har fått både en vit och en grå kabelstickad overall att ha i vagnen, samt body, byxor, sockar, napp och mössa från Lundmyr. Har hittills bara lånat kläder så jag klickade hem beställningarna med gott samvete.. bebbe måste ju vara extra fin (eh vad fan är det för formulering egentligen?) när han/hon kommer hem från BB.

Vinterhjul till buggan är också fixad. Och bilbarnstol.. Sweet! Nu är vi redo..

På torsdag ska vi först och skriva faderskapsintyget (om jag nu kan övertyga Mikael om att han faktiskt är pappan, haha) och sedan till specialistmödravården. Där ska de kolla vattenmängd och lite sånt, och även koppla mig till CTG. Ska sedan tillbaka 2 veckor senare för samma sak (om jag fortfarande är gravid då vill säga). Detta för att kolla upp så det inte tenderar till att bli samma sak som med Filippa.. huvva. Jag tror allt kommer se bra ut, hoppas bara på att bebisen inte väger typ fem kg redan nu.

Ja just ja, igår var jag på vårdcentralen och skulle kolla upp två fläckar på axlarna.. Såg ut som typ födelsemärken men hårda... jag har inte alls lätt för att få födelsemärken så de har oroat mig litegrann.. (läs: mycket). När jag kom dit sa det bara "chop chop" så hade min egen mor assisterat läkaren och snittat upp mig. Mamma jobbar nämligen där, så hon fick assistera.. Undra hur fan det känns egentligen? Jag skulle då inte direkt njutit av att stå o titta på och assistera när någon skar i mitt barn, blää.. Iaf, så tog han bort dom. Läkaren alltså. Läkaren tog bort märkerna. Så nu är de skickade på analys. Svaret kommer lagomt till BB, det känns ju kul(?). Tyckte han tog bort mycket, fick ju fan sy fyra stygn på varje sida..

Vilket långt inlägg det blev.. till slut ska jag bara berätta att Mikael kommer hem på onsdag. och är hemma ända tills bebisen kommer. Det känns otroligt, otroligt, skönt.. jag kan inte med ord beskriva.. Jag klarar det mesta, jag vet, men det kommer verkligen underlätta att få lite hjälp här hemma såhär i allraste slutet...

Nu ska jag hämta Fillanpillan på förskolan (läs: dagis)..

Kommentarer
Postat av: Ida Larsson

Va skönt att han kommer hem, nu kommer du/ni väl få vänta tills januari bara för att ni v ä n t a r!



Shoppa bebis saker är ju bara för kul.

2009-12-01 @ 17:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0